Vo volebnej centrále P. Hagyariho sa už oslavuje

27.11.2010 Prešov

Prešov 27. novembra (TASR) – Vo volebnej centrále primátora Pavla Hagyariho, ktorý opätovne vstúpil do boja o primátorské kreslo, sa naplno rozbehli oslavy.
Hagyari prišiel medzi svojich priaznivcom krátko po 22.00 h a všetci ho privítali búrlivým jasotom a potleskom. Člen volebného tímu Jozef Višňovský uviedol, že podľa im dostupných informácií, ktoré majú od svojich zástupcov vo volebných okrskoch, získal ich kandidát okolo 55 percent hlasov.
\"Som milo prekvapený, že občania Prešova ocenili prácu, že neoceňujú len politické značky, ale tvrdú drinu za štyri roky. Chcem povedať, že som dojatý, pretože Prešov je moje mesto, kde chcem žiť, \" uviedol Hagyari ešte pred zverejním neoficiálnych výsledkov komunálnych volieb, na ktoré v centrále stále čakajú. Občania podľa neho nepodľahli negatívnej kampani, zhodnotili, čo sa doteraz podarilo v meste urobiť a na základe toho sa rozhodli.
Po tom, ako Hagyari predpoludním odvolil vo svojom volebnom obvode, uviedol, že volebná kampaň nebola korektná, bolo v nej \"príliš veľa lží a poloprávd\". Večer však kampaň nekomentoval a konštatoval, že teraz sú dôležitejšie veci, ktorým sa treba venovať.
\"Podstatné je, že máme pre mesto ďalšie projekty, ktoré chceme urobiť, chceme výrazne zvýšiť kvalitu života v jednotlivých mestských častiach a samozrejme, že chceme urobiť aj výnimočné veci, ktoré by Prešov dostali na mapu sveta, \" dodal Hagyari.
Zdôraznil, že chce spolupracovať so všetkými, ktorí majú záujem na tom, aby sa mesto hýbalo pri riešení problémov, predovšetkým dopravy, obchvatov, zamestnanosti, a aby sa do Prešova dostalo viac kultúry a športu.
 

Vyberte región